تحولات منطقه

۵ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۵
کد خبر: ۶۹۷۸۸۲

معاون صدا با اعلام اینکه بیش از ۲۵۰۰ نسخه کتاب گویا قالب روایی و نمایشی در دسترس شنوندگان رادیویی است و همه روزه آثار جدیدی هم به آن اضافه می شود، گفت: پیش‌بینی می‌شود با اجرای این طرح در همه شبکه‌های سراسری رادیو، تعداد کتاب‌های معرفی شده طی یک سال به ۳۶۰۰ عنوان برسد.

۲۵۰۰ کتاب گویا در دسترس شنوندگان رادیویی است
زمان مطالعه: ۳ دقیقه
به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی معاونت صدا، حمید شاه آبادی - معاون صدا - با بیان اینکه در شرایط کنونی کتاب محبوب‌ترین میهمان نورزوی خانواده‌ها خواهد بود، گفت: مطالعه، کمک شایانی به  تامین اوقات فراغت اعضای خانواده می‌کند.

وی ادامه داد:  امروز حوزه فرهنگ از سواد سطحی و فاقد تعمق رنج می‌برد و کوچک انگاری حوزه فرهنگ از استفاده بی رویه از فضای مجازی و تقلیل مطالعه و کم حوصله‌گی نسل جوان نشات می‌گیرد لذا بزرگان و فرهیختگان این حوزه باید با ترویج مطالعه و حراست از آن تلاش کنند تا  فرهنگ، ذیل سیاست و اقتصاد تعریف نشود.

معاون صدا، با توجه به اقدامات شبکه‌های رادیویی در حوزه کتاب، تصریح کرد: هم اکنون رادیو فرهنگ و شبکه‌های دیگر، بخش هایی جدی درباره کتاب دارند و در سال گذشته نیز اقدام نوینی با محوریت معرفی کتب فاخر در قالب برنامه "صد ثانیه با کتاب" صورت گرفت.

وی افزود: با توجه به شرایط خاص جامعه و  اقامت اجباری خانواده‌ها در منزل، برنامه "صدثانیه با کتاب " با رویکردی نوین ضمن معرفی کتاب‌های جذاب و خواندنی،  بسترهای لازم  برای عرضه غیر حضوری کتاب به مخاطبین را نیز  در دستور کار خود دارد.

شاه آبادی با اشاره به راه اندازی پایگاه کتاب گویا عنوان کرد: آنچه که رادیو به آن افتخار می‌کند حضور صداپیشگان حرفه‌ای و نیز آرشیوی مملو از تولیدات رادیویی ارزشمندی است که گویندگان و نویسندگان، خلق کرده‌اند. در حال حاضر در پایگاه کتاب گویا که از سامانه ایران صدا در دسترس شنوندگان است بیش از ۲۵۰۰ نسخه کتاب گویا در دو قالب "روایی و "نمایشی" مورد استفاده ده‌ها هزار نفر از علاقمندان است و همه روزه آثار جدیدی هم به آن اضافه می‌شود.

شاه آبادی در همین زمینه به راه‌اندازی طرح جدیدی در رادیو اشاره کرد و گفت: برنامه "صد ثانیه با کتاب" به گونه ای طراحی شده است که در هر قطعه صد ثانیه‌ای،   یک عنوان کتاب و در طول روز ۱۰ عنوان کتاب ارزشمند در زمینه‌های مختلف و با سلایق گوناگون به شیوه جذاب و با زبانی شیوا از شبکه های رادیویی معرفی می‌شود.

وی یادآور شد: این برنامه به ترویج فرهنگ‌ کتاب و کتابخوانی می‌پردازد و پیش‌بینی می‌شود با اجرای این طرح در همه شبکه‌های سراسری رادیو، تعداد کتاب‌های معرفی شده طی یک سال به ۳۶۰۰ عنوان برسد.     
   
معاون صدا، معرفی کتاب‌های فاخر حوزه‌های مختلف را از اهداف محوری برنامه «صد ثانیه با کتاب» برشمرد و افزود: معرفی کتاب در قالب چهار گروه و در ده موضوع تنظیم شده است. در گروه نخست،   کتب دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، معارف اسلامی، ولایت فقیه و رهبری معرفی می‌شود. دسته دوم با عنوان کتاب‌های «کودک ونوجوان» شامل داستان کودک، رمان نوجوان، کتاب‌های مرجع و دائره‌المعارف‌ در این حوزه است.  

وی با بیان این مطلب که کتاب‌های کمک آموزشی و منابعی که وجه تجاری دارند در این برنامه معرفی نمی‌شوند، گفت: گروه سوم کتاب‌های حوزه «ادبیات و هنر» است که شامل رمان‌های تالیفی و ترجمه فاخر، همچنین موضوعات اختصاصی هنر و ادبیات خواهد بود و گروه چهارم نیز به کتب عمومی در حوزه‌های تاریخی، اجتماعی، فرهنگی، علمی و آموزشی اختصاص دارد.
       

معاون صدا گفت: خوانش بخش برگزیده کتاب که با دقت کارشناسی انتخاب می شود،   امکان شناخت مخاطبان از محتوای کتاب را فراهم میسازد، ضمن آنکه دیگر مشخصات کتاب از جمله نام مولف و مترجم، ناشر، نوبت چاپ و نیز موفقیت‌های اثر در رویدادهای کتاب محور در اختیار شنوندگان قرار خواهد گرفت. همچنین شنوندگان در صورت تمایل به تهیه کتاب می‌توانند با ارسال کد کتاب به شماره پیامک اعلام شده، کتاب انتخابی رابه صورت غیرحضوری از انتشارات مربوطه تهیه کنند.

شاه آبادی در پایان یادآور شد: مولفان و ناشران برای پیوستن به برنامه «صدثانیه با کتاب» می‌توانند از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۱۶ اقدام کنند.

 به منظور مشارکت حداکثری در این طرح موسسات انتشاراتی سروش، انقلاب اسلامی، شهید کاظمی،   به نشر و محراب قلم آثار خود را با ۱۵ تا ۲۰ درصد تخفیف به متقاضیان عرضه می‌کنند.


انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha